Szukam inspiracji - potrzebuję mebli do salonu i sypialni :) pokażcie, co tam u was ciekawego - pochwalcie się swoimi salonami i sypialniami... jeszcze mam trochę czasu, ale już czuję w kościach, że to odpowiednia pora na rozpoczęcie poszukiwań.
Generalnie lubię minimalistyczne wnętrza - w salonie będzie szaro - biało. Nie bardzo wiem, na jaki kolor postawić jeśli chodzi o wypoczynek - czarny? grafitowy?
A w sypialni będzie wielkie łóżko w kolorze białym z zagłówkiem - potrzebuję mebli, które będą do niego pasować, najlepiej też białych (ściany planuję beżowo - brązowe).
Helpunku Panie i Panowie :)
"Zielono mi" czyli wszystko co znajdzie się dookoła domu. Tarasy, podjazdy, chodniki oraz odwodnienie terenu, ogrodzenie działki, bramy, furtki oraz oświetlenie zewnętrzne.
Meble - pokażcie, co macie :)
Napisano: 2016-08-11 11:31:42
Ja kupiłam sobie ostatnio sofę dmuchaną https://epraktyk.pl/sofa-dmuchana.html i wygląda rewelacyjnie. Do tego jest wygodna. Mam dwie w salonie i jedną ma syn w pokoju. Uważam, że nowoczesne rozwiązania są najlepsze. Faktem jest, że jak mi się znudzi to mogę spuścić powietrze i je schować.
Napisano: 2016-08-30 09:51:55
No bardzo ładne mebelki, mnie też się podobają
Napisano: 2016-09-01 15:01:51
zobacz sobie te - przed chwilką znalazłam i wyglądają naprawdę kusząco... http://www.aaaameble.pl/
podobno niemiecka produkcja i darmowa dostawa - może ktoś już z was tam kupował i się wypowie??? mają tu konto na MB, czytałam o tych meblach ale wiadomo, że swoje się chwali?
a jakie łóżka mają fiuuuuuuuuuuu chyba mnie małż udusi :D
podobno niemiecka produkcja i darmowa dostawa - może ktoś już z was tam kupował i się wypowie??? mają tu konto na MB, czytałam o tych meblach ale wiadomo, że swoje się chwali?
a jakie łóżka mają fiuuuuuuuuuuu chyba mnie małż udusi :D
Napisano: 2016-09-02 13:57:42
minimalistyczne są fajne, wszelkie dmuchane plastiki jak dla mnie odpadają... ja najbardziej lubię nowoczesne, stylowe meble. co prawda trzba mieć spory portfel, ale warto zainwestować w meble od projektantów. Pedrali, serax czy slide projektują naprawdę wyjątkowe meble - perełki. niestety swoje kosztują. Zobaczcie np. tutaj https://goodform.pl/meble - coś pięknego!
mieszkanie nie musi kosztować majątku, wiele rzeczy zbliżonych do tych można "znaleźć", samemu zrobić itd. ale warto luknąć, trafić na promocję albo po prostu się zainspirować :D
mieszkanie nie musi kosztować majątku, wiele rzeczy zbliżonych do tych można "znaleźć", samemu zrobić itd. ale warto luknąć, trafić na promocję albo po prostu się zainspirować :D
Napisano: 2016-09-02 14:08:11
no Krzysiu ma rację - ja już u nich robiłam zakupy, m.in. lampy kupowałam. Ceny może i mogą przestraszyć, ale to inwestycja na lata a za jakość trzeba zapłacić. Wiadomo, że typowa chińszczyzna tańsza ale albo ma być pięknie albo...
A Slide - to mój konik i kocham większość rzeczy od nich!
A Slide - to mój konik i kocham większość rzeczy od nich!
Napisano: 2017-10-24 15:31:44
Na www.dmuchane.pl można kupić właśnie sofy dmuchane. Fajna sprawa, szczególnie w trakcie budowy, kiedy nocujemy letnią porą w niewykończonym domu. A potem może zostać na dłużej jako dodatkowe spanie i siedzenie dla gości, albo jako siedzisko do odpoczywania na ogrodzie. My taką mamy w domu, w tej chwili użytkowana w czasie noclegów znajomych, a jak się zrobi cieplej będziemy zabierać na budowę naszego Eryka. No i fajne jest to, że to sklep internetowy, więc nie ma żadnego jeżdżenia, szukania, tylko zamawiam online, pach i następnego dnia jest.
Napisano: 2019-08-08 12:55:44
Serdecznie polecam sprzedaż mieszkań w Szczecinie
Napisano: 2019-08-20 11:21:28
YYY dmuchane meble? Powiem, że pierwszy raz słyszę, ale chętnie sobie oglądnę. Choćby z ciekawości :D