"Zielono mi" czyli wszystko co znajdzie się dookoła domu. Tarasy, podjazdy, chodniki oraz odwodnienie terenu, ogrodzenie działki, bramy, furtki oraz oświetlenie zewnętrzne.
Jak zwiększyć prywatność w przypadku paneli ogrodzeniowych?
0
Napisano: 2017-08-28 16:18:55
Mamy na działce panele ogrodzeniowe. To co bardzo nam przeszkadza to bardzo wysoka przezierność a co za tym idzie brak poczucia prywatności we własnym domu!!! Czy konieczna będzie wymiana ogrodzenia??? Wolałbym tego nie robić ze względu na koszty...
Napisano: 2017-08-28 22:01:38
Spróbujcie maty
Napisano: 2017-08-28 22:01:39
Spróbujcie maty
Napisano: 2017-08-29 06:51:06
Polecam mate/osłone montuje się na siatke-panel. Koszt jest niewielki a jaka ulga :) Łatwo też się ją zakłada za pomocą stripsów/pasków .
Napisano: 2017-08-30 00:17:24
Byłem dzisiaj ze znajomym w Castoramie i polecono nam taśmy osłonowe thermoplast właśnie z przeznaczeniem na ogrodzenie panelowe. Wplata się to między ogrodzenie i przez to nic nie widać, poważnie się nad tym zastanawiam...
Napisano: 2017-10-03 06:13:26
Maty to niegłupi pomysł, ale mi lepiej podobają się pnącza puszczone na panele. Dzięki temu ogród zyskuje dodatkowego uroku - masz taką zieloną ścinę. Trzeba by tylko kupić jakieś szybko rosnące pnącza, żeby na efekt nie czekać 5 lat:) Jak jesteś z okolic Warszawy to zajrzyj sobie do Ulińskich w Konstancinie, oni mają bardzo duży wybór roślin ozdobnych, pewnie ci coś doradza w temacie.
Napisano: 2018-05-31 21:36:41
Właśnie dlatego zdecydowałem się na wybór muru samonośnego od Pozbruk. W ofercie mają piękne rozwiązania jak Amsterdam, Oslo, Genua i jeszcze długo musiałbym wymieniać. Zapewniają nie tylko bezpieczeństwo ale również pełna prywatność i są pięknym dodatkiem do aranżacji.
Napisano: 2019-08-20 10:41:26
Wybraliśmy ogrodzenie panelowe od https://expert-ogrodzenia.pl/ogrodzenia-panelowe/.Cały proces montażu ogrodzenia był zorganizowany i zamontowany bez żadnego problemu. Mieli sensowne terminy montażu. Calość prezentuje się perfekcyjnie.