"Zielono mi" czyli wszystko co znajdzie się dookoła domu. Tarasy, podjazdy, chodniki oraz odwodnienie terenu, ogrodzenie działki, bramy, furtki oraz oświetlenie zewnętrzne.
Fotowoltaika - aplikacje
0
Napisano: 2021-08-31 13:45:23
Polećcie proszę jakieś sensowne aplikacje, które przydają się przy obrocie fotowoltaiką. U mnie wszystko odbywa się w arkuszu kalkulacyjnym - chcę to uporządkować.
Napisano: 2021-09-01 15:06:55
Za friko masz Ecomanagera. Demo jest w necie. Potestuj. Nie jest bardzo rozbudowana - kilka funkcji, ale faktycznie sensownych. Szczególnie przydaje się szukanie części w najniższej cenie. Potestuj, powinno być OK.
Napisano: 2021-09-03 13:54:12
Znalazłem. Po demie wygląda to spoko, ale czy te wszystkie liczby faktycznie się sprawdzają?
Głównie chodzi mi o części... znajdujesz niby w najlepszej cenie i faktycznie daje się za tyle zamówić?
Głównie chodzi mi o części... znajdujesz niby w najlepszej cenie i faktycznie daje się za tyle zamówić?
Napisano: 2021-09-07 19:37:42
Nie zdarzyło mi się, żeby było inaczej, ale też nie robię żadnej masówki.
Wydaje mi się, że skoro coś jest w bazie, to nie powinno być problemów z zamówieniem.
Może poszukaj ludzi, którzy działają na większą skalę, ale raczej nie spodziewam się negatywnych niespodzianek.
Wydaje mi się, że skoro coś jest w bazie, to nie powinno być problemów z zamówieniem.
Może poszukaj ludzi, którzy działają na większą skalę, ale raczej nie spodziewam się negatywnych niespodzianek.
Napisano: 2021-09-08 13:53:19
Będę korzystać, podoba mi się, kilka funkcji na pewno się przyda. Fajny jest ten mini CRM, no i ta funkcja związana z częściami. Po jakiejś realizacji napiszę więcej, ale ogólnie - jest OK.
Jeśli macie inne, podobne apki to śmiało wspominajcie o nich.
Jeśli macie inne, podobne apki to śmiało wspominajcie o nich.
Napisano: 2023-09-05 13:37:37
Witamy w Poli-Prof, źródle zaawansowanych rozwiązań i urządzeń do pakowania. Specjalizujemy się w dostarczaniu szerokiej gamy innowacyjnych linii pakujących i urządzeń zaprojektowanych w celu optymalizacji i usprawnienia codziennych operacji firmy.
maszyna do zgrzewania folii
W świecie, w którym jakość opakowań i szybkość realizacji zamówień mają kluczowe znaczenie, Poli-Prof oferuje niezawodne rozwiązania, które pomogą Ci odnieść sukces. Rozumiemy, że każda firma ma unikalne potrzeby, dlatego oferujemy sprzęt spełniający ich wymagania.
maszyna do zgrzewania folii
W świecie, w którym jakość opakowań i szybkość realizacji zamówień mają kluczowe znaczenie, Poli-Prof oferuje niezawodne rozwiązania, które pomogą Ci odnieść sukces. Rozumiemy, że każda firma ma unikalne potrzeby, dlatego oferujemy sprzęt spełniający ich wymagania.