Witam, chciałabym zakupić do domu biokominek. Czy mógłby ktoś polecić konkretny model z którego jest zadowolony ? Na co zwrócić uwagę wybierając biokominek ? Czy znajdę biokominek z dużą szybą, zależy mi (ze względu na dzieci) żeby miał jak najabrdziej zabudowany.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam!
Ogień w Twoim domu. Kominki powietrzne oraz kominki z płaszczem wodnym. Rodzaje instalacji kominka (układ otwarty i zamknięty). Kominek w domu z rekuperacją. Jak wykonać obudowę kominka. Piece wolno stojące i kozy. Kuchnie na drewno.
BIOKOMINEK
0
Napisano: 2016-04-18 10:37:17
Napisano: 2016-06-09 14:12:45
Prosze bardzo: http://www.wkladykominkowe.net.pl/kategoria/biokominki-i-akcesoria - widzialas moze ich oferte? Maja biokominki oraz wszelakie potrzebne akcesoria do nich. Taki zabudowany o jaki pytasz - rowniez posiadaja - zobacz w linku.
Napisano: 2016-09-08 10:28:49
Edytowano: 2016-09-08 10:29:20
Na pewno warto poczytac w internecie przed zakupem
Napisano: 2018-03-09 17:38:31
Edytowano: 2018-03-09 17:38:54
Witam, pol roku temu tez zapytalem sie o kupno biokominka na bioetanol, szukalem odpowiedzi na takie same pytanie na roznych forach, ale nie znalazlem nic sensownego, potem natknalem sie na jeden sklep, w ktorym sam go kupilem, i tam Pan wyjasnl mi wszystko w przystepnej formie. Jesli potrzebujesz pomocy w wyborze i zakupie biokominka, radzę skontaktować się z tym sklepem :)
Napisano: 2018-09-28 10:23:49
Masz rację, jeśli chodzi o biokominki to rzeczywiście bardzo mało jest na ich temat informacji, a jeśli nawet to ogólnikowo, albo tak zawile, że normalny człowiek nic z tego nierozumie. W naszym przypadku było podobnie. Najwięcej dowiedzieliśmy się na ich temat na superwnetrze. Świetnie nam pan wszystko objaśnił i dodatkowo przesłał nam jeszcze rózne informacje. Oczywiście kupiliśmy u nich i do dziś kupujemy też bioetanol ekoxfire jest po prostu najlepszy.
Napisano: 2020-02-13 11:18:10
Ja bym też chciała mieć w domu taki biokominek, ale te ceny mnie przerażają. Znacie jakiś sklep, gdzie można takie kominki kupić w rozsądnej cenie?