Brak uprawnień!
Przekształć energię z naturalnych źródeł ciepła w ogrzewanie domu. Instalacja i montaż. Koszty - czy to się opłaca?
Mobil telefondan rahat işləyən sayt varmı?
0
Napisano: 2026-01-07 10:03:18
Salam forum əhli. Açığı, mən kompüter qarşısında çox oturan adam deyiləm, əsasən hər şeyi telefondan edirəm. Ona görə də mobil versiya mənim üçün çox vacibdir. Bəzi saytlar kompüterdə normal işləyir, amma telefonda ya açılmır, ya da hər klikdə səhv verir. Bir dəfə avtobusda gedə-gedə girmək istədim, səhifə dondu, əsəbləşdim və çıxıb getdim. İndi axtarıram ki, həm Android, həm də iOS-da stabil işləyən, əlavə proqram yükləmədən brauzerdən rahat açılan bir platforma olsun. Tövsiyəsi olan varmı?
Napisano: 2026-01-07 10:47:07
Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, mən də əsasən telefondan istifadə edirəm. Mobil uyğunluq doğrudan da önəmli məsələdir. İstifadə etdiyim platformada bu mövzuya ciddi yanaşıblar: sayt adaptivdir, ekran ölçüsünə görə avtomatik uyğunlaşır, düymələr böyükdür, səhv basmaq olmur. İnternet bir az zəif olanda belə tam donmur, maksimum yükləmə bir az uzanır. Mən hətta brauzerdə saxlayıb “əsas ekrana əlavə et” etmişəm, sanki tətbiq kimidir. Əgər maraqlıdırsa, sayta daxil olun və öz telefonunda yoxla, fərqi hiss edəcəksən. Mənim üçün bu rahatlıq böyük üstünlükdür.
Napisano: 2026-01-07 12:09:54
Super, məhz belə bir şey axtarırdım, sağ ol!