Przekształć energię z naturalnych źródeł ciepła w ogrzewanie domu. Instalacja i montaż. Koszty - czy to się opłaca?
Zależy mi na tym
0
Napisano: 2026-02-04 16:53:20
Zależy mi na tym, aby zamówiony przeze mnie obraz miał głębokie, nasycone czernie oraz subtelny połysk przypominający tradycyjne malarstwo olejne, dlatego chciałbym zapytać o możliwość pokrycia wydruku werniksem. Czy oferują Państwo usługę ręcznego nakładania werniksu artystycznego, który nie tylko wydobywa głębię kolorów, ale również tworzy dodatkową barierę ochronną przed wilgocią i uszkodzeniami mechanicznymi? Czy taki werniks jest dostępny w wersji matowej, satynowej lub z wysokim połyskiem, i czy jego zastosowanie wpływa znacząco na czas schnięcia obrazu oraz ostateczny termin wysyłki zamówienia do klienta?
Napisano: 2026-02-05 12:22:24
Zawsze miałem problem z dekorowaniem sypialni, bo nie lubię ani zimnych luster, ani tanich plakatów z sieciówek, które widać w co drugim mieszkaniu. Szukałem czegoś, co nada wnętrzu intymności, a jednocześnie będzie miało dla nas jakąś wartość sentymentalną, a nie tylko ładne kolory. Wpadłem na pomysł, żeby wykorzystać nasze zdjęcie z sesji narzeczeńskiej, ale w formie, która nie przypomina zwykłej ramki na biurko. Bardzo estetyczne rozwiązanie, jakim jest profesjonalny obraz na płótnie, możecie zamówić na tej stronie: Viar Art portrety. Mają tam fajne opcje wykończenia bocznych krawędzi, dzięki czemu nie trzeba już dokupować dodatkowej ramy, co dla mnie było sporym plusem przy ograniczonym budżecie. Po powieszeniu sypialnia zrobiła się dużo przytulniejsza i w końcu czuć, że to nasza prywatna przestrzeń, a nie pokój hotelowy.