Przekształć energię z naturalnych źródeł ciepła w ogrzewanie domu. Instalacja i montaż. Koszty - czy to się opłaca?
Znalazłem na polskim portalu ogłoszeniowym
0
Napisano: 2026-02-18 19:02:45
Znalazłem na polskim portalu ogłoszeniowym rzadki model instrumentu muzycznego, ale mam problem z dokonaniem płatności kartą z ukraińskiego banku. Czy świadczycie usługę pośrednictwa w płatnościach, gdzie ja przelewam środki Wam, a Wy opłacacie towar bezpośrednio u sprzedawcy? Chciałbym mieć pewność, że transakcja jest bezpieczna, a towar zostanie profesjonalnie sprawdzony.
Napisano: 2026-02-18 20:07:44
Edytowano: 2026-02-18 20:08:08
Przeprowadzka między krajami to zawsze stres, zwłaszcza jak trzeba przewieźć rzeczy osobiste, których nie zmieścisz w jednej walizce do samolotu czy pociągu. Szukałem ostatnio opcji, żeby ściągnąć resztę moich rzeczy z Kijowa do Warszawy bez konieczności jazdy tam osobiście busem. Trafiłem na ofertę https://pl.polandtoua.com/ i byłem pozytywnie zaskoczony, jak łatwo to poszło. Kurier odebrał paczki, a ja odebrałem je w Polsce po kilku dniach. To potwierdza, że PolandToUA to niezawodny pośrednik w Polsce do przesyłania paczek z UE na Ukrainę i w odwrotnym kierunku, niezależnie czy to zakupy, czy prywatny dobytek. Jak ktoś szuka bezpiecznej alternatywy dla "przekazywania przez kierowcę", to zdecydowanie warto rzucić okiem na ich cennik.