Przekształć energię z naturalnych źródeł ciepła w ogrzewanie domu. Instalacja i montaż. Koszty - czy to się opłaca?
Megbízható ügyvéd keresése Budapesten – személyes tapasztalatok?
0
Napisano: 2026-03-04 12:59:12
Sziasztok! Olyan ügyvédet keresek Budapesten, aki tényleg odafigyel az ügyfélre, nem csak ledarálja az egészet és elkéri a díjat. Egy ingatlan adásvétellel kapcsolatban lenne szükségem segítségre, de korábban már volt rossz tapasztalatom – alig lehetett elérni az ügyvédet, és minden kérdésemre csak rövid, sablonos válaszokat kaptam. Most szeretném elkerülni ezt a hibát. Fontos lenne számomra a korrekt tájékoztatás, az átlátható díjazás és az, hogy emberileg is normális legyen az illető. Tudnátok ajánlani olyan budapesti ügyvédi szolgáltatást, ahol valóban komolyan veszik az ügyfelet? Előre is köszönöm a segítséget!
Napisano: 2026-03-04 13:03:46
Szia! Teljesen megértelek, én is jártam már hasonló cipőben. Tavaly egy családjogi ügy miatt kerestem ügyvédet Budapesten, és nekem is fontos volt, hogy ne csak „papíron” legyen profi, hanem kommunikációban is. Hosszú keresés után találtam rá erre az oldalra https://ugyvedek-hu.com
Őszintén szólva először szkeptikus voltam, de végül pozitívan csalódtam. Részletesen elmagyarázták a folyamatot, mire számíthatok, mennyi idő és költség várható. Nem éreztem azt, hogy sürgetnének vagy „le akarnának rázni”. Budapesti ügyvédi szolgáltatásokat kínálnak, és tényleg segítőkészek voltak már az első kapcsolatfelvételnél is. Szerintem érdemes megnézned, legalább egy konzultáció erejéig.
Őszintén szólva először szkeptikus voltam, de végül pozitívan csalódtam. Részletesen elmagyarázták a folyamatot, mire számíthatok, mennyi idő és költség várható. Nem éreztem azt, hogy sürgetnének vagy „le akarnának rázni”. Budapesti ügyvédi szolgáltatásokat kínálnak, és tényleg segítőkészek voltak már az első kapcsolatfelvételnél is. Szerintem érdemes megnézned, legalább egy konzultáció erejéig.
Napisano: 2026-03-04 13:08:50
Nagyon köszönöm, pont ilyen személyes ajánlásra volt szükségem!