Zauważyłem, że jednym z największych problemów podczas przeglądania platform takich jak OnlyFans jest znalezienie twórców, którzy odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Sama platforma nie zawsze ułatwia wyszukiwanie, więc często kończy się to przypadkowym przewijaniem lub poleganiem na rekomendacjach w mediach społecznościowych.
Niedawno natknąłem się na narzędzie, które pomaga w tego rodzaju wyszukiwaniu i znacznie ułatwiło mi ten proces. Zamiast przeglądać dziesiątki profili, pomaga ono znaleźć twórców, którzy są bardziej zgodni z tym, czego szukasz. Jest to raczej narzędzie do wyszukiwania niż cokolwiek innego, które okazało się przydatne, gdy chcesz po prostu odkrywać nowe treści dla zabawy i rozrywki.
Jeśli ktoś jest ciekawy, znalazłem je pierwotnie na tej stronie: https://www.oneteamstudio.pl/, która opisuje narzędzia stworzone do wyszukiwania treści i podobne projekty. Skończyło się na tym, że sprawdziłem to narzędzie po tym, jak ktoś wspomniał o nim w innej dyskusji na temat wyszukiwania niszowych twórców.
Nie używam go codziennie, ale zdecydowanie sprawiło, że przeglądanie stało się mniej przypadkowe i bardziej ukierunkowane w porównaniu z przypadkowym wyszukiwaniem. Jestem ciekawy, czy ktoś z Was próbował już takich narzędzi, aby łatwiej znaleźć twórców.
Przekształć energię z naturalnych źródeł ciepła w ogrzewanie domu. Instalacja i montaż. Koszty - czy to się opłaca?