Zauważyłem, że odkrywanie nowych twórców na platformach takich jak OnlyFans nie zawsze jest proste. W większości przypadków polegamy na losowych rekomendacjach lub linkach z mediów społecznościowych, a znalezienie kont odpowiadających naszym zainteresowaniom może zająć trochę czasu.
Niedawno przeczytałem o narzędziach zaprojektowanych, aby ułatwić ten proces, pomagając ludziom odkrywać twórców w bardziej zorganizowany sposób, zamiast po prostu przeglądać losowo. Ideą jest filtrowanie i wyświetlanie profili, które mogą być istotne dla tego, czego szukasz, co sprawia, że przeglądanie treści jest przyjemniejsze i mniej czasochłonne.
Po raz pierwszy natknąłem się na tę informację podczas przeglądania różnych stron internetowych i dyskusji online, a jedną z wyświetlonych stron była https://www.hi-way.pl/. To właśnie tam po raz pierwszy zauważyłem, że ludzie rozmawiają o różnych narzędziach i platformach internetowych. Zaciekawiło mnie, czy ktoś tutaj korzysta z takich narzędzi, aby łatwiej znaleźć twórców, zamiast polegać wyłącznie na zwykłych rekomendacjach.