Witam wszystkich na forum :) Wreszcie po powrocie do Polski podjęłam decyzję i zaczynam budowę domu według własnego projektu. Jest to nie duży dom, na dole wiatrołap, salon, kuchnia z jadalnią, łazienka a na górze dwa pokoje z garderobą. 2 lata temu kupiłam atrakcyjną działkę w pięknej okolice, 10 min do centrum miasta, dookoła las i zalew. Na działce był domek rekreacyjny z garażem na dwa samochody. Dom został rozebrany, został garaż do którego będzie dobudowany dom. Garaż będzie na jedno stanowisko i kotłownia. Już mam załatwioną ekipę, kupione wszystkie materiały na fundamenty. Teraz jestem na etapie wyboru bloczków na mury, kominy i td. Chociaż szczerzę mówiąc panowie w tym tygodniu zaczynają rozbiórkę starego domu a ja już mam projekt łazienki, zakupioną armaturę i teraz wyliczam płytki na łazienkę. Jeszcze nie potrafię dodawać zdjęć ale niedługo wkleję relację z rozbiórki i projekt domu i łazienki :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Projekty domów od "a" do "z". Jak wybrać projekt? Na co zwracać uwagę? Projekt typowy czy indywidualny? Przepisy, warunki zabudowy, plan zagospodarowania działki. Jakie zmiany w projektach wykonujecie?
Początek :)
1
Napisano: 2016-04-18 15:36:05
Napisano: 2016-10-14 09:44:55
Witaj na forum :) W takim razie z niecierpliwością oczekujemy na zdjęcia projektu oraz dodatkowe szczegóły, oczywiście w razie pytań możesz zawsze liczyć na naszą pomoc i fachowe wsparcie w każdej kwestii związanej z projektem oraz budową.