Budując dom szukamy dobrego fachowca. Na rynku można znaleźć tysiące firm specjalizujących się w poszukiwanej przez nas branży. Ale którą wybrać? Pomocą służy nam stworzona strona "oceń fachowca", na której firmy się rejestrują a ich klienci dodają o nich opinie, które są najlepszą reklamą lub ostrzeżeniem przed nieprofesjonalnym fachowcem. Zachęcam do rejestrowania firm i dodawania o nich opinii. Stworzona w ten sposób baza ułatwi nam dokonanie właściwego wyboru. Pomóż sobie i innym!
http://ocen-fachowca.pl/
Projekty domów od "a" do "z". Jak wybrać projekt? Na co zwracać uwagę? Projekt typowy czy indywidualny? Przepisy, warunki zabudowy, plan zagospodarowania działki. Jakie zmiany w projektach wykonujecie?
poszukiwania dobrego facowca
Napisano: 2016-10-11 17:11:03
Postawa działania tych portali oraz stron jest rzetelność opinii, jakie możemy tam znaleźć o danym fachowcu, czy firmie, dzięki temu faktycznie zdecydowanie łatwiej będzie znaleźć uczciwą firmę na której się nie zawiedziemy. Z tego co wiem, to takich portali jest zdecydowanie więcej.
Napisano: 2016-12-15 22:38:52
czasami w internecie rzeczywiscie mozna znalezc dobrego fachowca, tylko trzeba zaglebic sie troche w szczegoly ja w ten sposob znalazlem Hanlo od domów energooszczednych bardzo dobra porządna firma pozniej okazalo sie że to oni budowali dom sasiadowi
Napisano: 2017-01-29 22:09:54
ja chyba jednak wole opinię taka na żywo. nam fachowców w DD Projekt polecił kuzyn. Wybudowali dla nas piękny dom marzeń (wcześniej go zaprojektowali). ale fakt, jak tylko mam gdzie to wspominam o nich bo uważam że na prawdę firma zasługuje na dobrą oponie.
Napisano: 2019-06-03 12:03:17
U nas był zatrudniony po znajomości pracownik z Ukrainy. Polecam popytać po znajomych bo to dobrzy fachowcy a i cen nie mają takich kosmicznych jak niektórzy nasi.