Wodociągi, kanalizacja, prąd i gaz. Dokumenty i formalności krok po kroku.
Jakie są różnice między UI/UX?
0
Napisano: 2023-12-20 23:29:41
Cześć wszystkim. UI (User Interface) i UX (User Experience) to dwa ważne elementy projektowania, które odgrywają kluczową rolę w tworzeniu pozytywnych doświadczeń podczas korzystania z produktu. Jakie są między nimi różnice?
Napisano: 2023-12-21 00:00:01
Edytowano: 2023-12-21 00:00:31
Cześć. UI i UX są ze sobą ściśle powiązane, ale każdy z nich zajmuje się innymi aspektami projektowania produktu. Podczas gdy UI koncentruje się na wizualnym i interaktywnym aspekcie interfejsu, UX skupia się na ogólnym doświadczeniu użytkownika i satysfakcji z interakcji z produktem. Połączenie skutecznego projektowania UI i UX jest kluczowym czynnikiem w tworzeniu udanych i niestandardowych produktów. Przeczytaj więcej na ten temat tutaj https://goit.global/pl/blog/roznice-miedzy-projektowaniem-ui-ux-a-innymi-dziedzinami-projektowania/
Napisano: 2023-12-21 00:11:54
Interfejs użytkownika (UI) koncentruje się na sposobie interakcji użytkownika z samym interfejsem produktu. Obejmuje to wszystkie wizualne i interaktywne elementy, które użytkownik widzi na ekranie, takie jak przyciski, pola tekstowe, obrazy, palety kolorów i układ.
Doświadczenie użytkownika, czyli UX, obejmuje szerszy aspekt interakcji użytkownika z produktem. Obejmuje wszystko, co jest związane z ogólną percepcją i satysfakcją użytkownika z produktu, od pierwszego kontaktu do końcowej interakcji.
Doświadczenie użytkownika, czyli UX, obejmuje szerszy aspekt interakcji użytkownika z produktem. Obejmuje wszystko, co jest związane z ogólną percepcją i satysfakcją użytkownika z produktu, od pierwszego kontaktu do końcowej interakcji.
Napisano: 2024-07-30 10:19:23
Czy możesz mi powiedzieć, gdzie mogę nauczyć się programowania w Pythonie? Interesują mnie informacje o kursach, materiałach szkoleniowych i zasobach, które pomogą Ci opanować ten język od podstaw do poziomu zaawansowanego. Pożądane byłoby, aby istniały zarówno opcje bezpłatne, jak i płatne, a także kursy z praktycznymi zadaniami i projektami. Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje, które pomogą mi rozpocząć i skutecznie rozwijać swoje umiejętności programowania w Pythonie.
Napisano: 2024-07-30 10:24:20
Jeśli chcesz nauczyć się programowania w języku Python, istnieje wiele świetnych zasobów. Możesz zacząć od kursów online. Jeśli jednak szukasz bardziej uporządkowanego i wysokiej jakości podejścia do nauki, polecam Akademię IT STEP Dowiedz się, jak. Znajdziesz tutaj doświadczonych instruktorów, praktyczne laboratoria i projekty, które pomogą Ci pogłębić wiedzę i umiejętności programowania w języku Python. Akademia IT STEP zapewnia nowoczesne materiały edukacyjne i indywidualne podejście do każdego ucznia, dzięki czemu nauka jest maksymalnie efektywna.