Wodociągi, kanalizacja, prąd i gaz. Dokumenty i formalności krok po kroku.
Jak tworzyć wysokiej jakości zdjęcia erotyczne?
0
Napisano: 2024-10-01 21:47:03
Cześć wszystkim! Chcę zacząć tworzyć zdjęcia erotyczne, ale nie wiem od czego zacząć. Jakieś wskazówki dotyczące technik fotografowania, wyboru sprzętu i programów do edycji? Może ktoś zna jakieś dobre źródła do nauki?
Napisano: 2024-10-01 22:06:22
Edytowano: 2024-10-01 22:07:05
Cześć, cieszę się, że chcesz zająć się tą formą sztuki. Możesz zacząć od wysokiej jakości smartfona z dobrym aparatem lub lustrzanki cyfrowej. Ważne jest, aby zwracać uwagę na oświetlenie - miękkie rozproszone światło jest zwykle najlepsze dla tych zdjęć. Polecam skorzystanie z https://clothoff.pl/ . Jest to świetna platforma do tworzenia zdjęć erotycznych z wykorzystaniem sztucznej inteligencji. Oferuje wiele kreatywnych możliwości i może służyć jako dobre źródło inspiracji. Upewnij się, że pracujesz w bezpiecznym i komfortowym środowisku, zwłaszcza jeśli fotografujesz inne osoby. Szacunek i zgoda są kluczowymi elementami w tym gatunku.
Napisano: 2024-10-16 13:09:20
Tak, takie programy istnieją. Zazwyczaj wykorzystują one sieci neuronowe do „rozbierania” ludzi na zdjęciach. Programy są szkolone na ogromnej liczbie obrazów i mogą generować realistyczne wyniki.
Napisano: 2024-11-24 20:46:30
Już od momentu przekroczenia progu salonu poczułam się mile widziana.