Brak uprawnień!
Wodociągi, kanalizacja, prąd i gaz. Dokumenty i formalności krok po kroku.
Optymalizacja autofarm: jak zebrać maksymalne zasoby?
0
Napisano: 2024-10-21 16:15:39
Aby zwiększyć wydajność autofarmingu, należy wziąć pod uwagę rodzaj mobów i lokalizacji. Skup się na obszarach z dużą ilością słabych wrogów, których można szybko zabić, aby zgromadzić więcej przedmiotów i złota. Dostosowanie postaci jest również ważne: wybierz umiejętności o niskim czasie odnowienia, aby mógł częściej atakować, i nie zapomnij ustawić automatycznego korzystania z mikstur. Pomoże ci to dłużej pozostać w walce.
Napisano: 2024-10-22 12:44:33
Zdecydowałem się skorzystać z porad na przewodnik muonline, gdy zauważyłem, że moje rolnictwo nie jest wystarczająco produktywne. Na stronie znalazłem zalecenia dotyczące konfiguracji autoodtwarzania i zdałem sobie sprawę, że kluczem do sukcesu jest odpowiednia optymalizacja rotacji umiejętności i wybór lokacji z odpowiednimi mobami. Na przykład, w przypadku niektórych klas lepiej jest używać umiejętności kontroli tłumu, aby skrócić czas zabijania dużych grup potworów. Pozwoliło mi to zwiększyć ilość zbieranych zasobów i poprawić wydajność pompowania.
Napisano: 2024-10-22 13:52:53
Optymalizacja autofarmingu polega nie tylko na skonfigurowaniu postaci, ale także na stałym monitorowaniu jej wydajności. Okresowo powinieneś sprawdzać, jak się sprawy mają i wprowadzać zmiany: zmienić lokalizację, jeśli obecna przestaje przynosić niezbędne zasoby, lub zaktualizować umiejętności w zależności od poziomu. Stopniowo można ulepszać rolnictwo, zwiększając szybkość zbierania i zmniejszając koszty mikstur i naprawy sprzętu.