Wodociągi, kanalizacja, prąd i gaz. Dokumenty i formalności krok po kroku.
Czy ktoś przeprowadził remont pod klucz korzystając z konta osobistego? Czy to naprawdę wygodne?
0
Napisano: 2025-04-15 17:24:48
Powiedzcie mi, kto faktycznie wykonał kompleksowe naprawy za pośrednictwem jakiejś platformy lub aplikacji? To pierwszy raz, kiedy myślę o większym remoncie i chcę, żeby wszystko było jak najbardziej przejrzyste. Chcę zobaczyć cały proces, mieć dostęp do zdjęć i filmów, a nie tylko czekać na koniec, mając nadzieję, że wszystko zostało zrobione poprawnie. Słyszałem, że są firmy z kontem osobistym, gdzie można śledzić cały postęp prac, uzgadniać projekt, a nawet podpisywać dokumenty online. Czy to jest naprawdę wygodne, czy to tylko reklama?
Napisano: 2025-04-15 17:31:51
Mój mąż i ja niedawno skończyliśmy remont naszego nowego mieszkania i po prostu wybraliśmy firmę, która obsługuje konta online. Szczerze mówiąc, to jest super wygodne! Korzystaliśmy z RSU, które zapewnia dostęp do osobistego konta, gdzie wszystko mamy pod kontrolą. Zdjęcia, filmy i cały budżet są codziennie w jednym miejscu. Nie musisz nawet iść i podpisywać rysunków i wizualizacji – wszystko masz w telefonie. Najfajniejszą rzeczą jest aplikacja „ROOMSKEY”, którą opracowali. Można w nim nie tylko monitorować postęp prac, ale także komunikować się z zespołem, wyznaczać zadania i dodawać komentarze.