Wodociągi, kanalizacja, prąd i gaz. Dokumenty i formalności krok po kroku.
Jak wybrać odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji skóry?
0
Napisano: 2025-04-17 12:15:29
Cześć wszystkim! Niedawno skończyłam 52 lata i zauważyłam, że moja skóra stała się suchsza i mniej elastyczna. Wcześniej nie przywiązywałam większej wagi do pielęgnacji skóry, ale teraz zdałam sobie sprawę, że czas coś zmienić. Słyszałam, że Avon ma dobre produkty do skóry dojrzałej. Czy ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami z korzystania z ich produktów? Szczególnie interesują mnie kremy i serum, które naprawdę działają.
Napisano: 2025-04-17 12:45:47
Cześć! Mam podobną sytuację – mam 55 lat i również szukałam skutecznych kosmetyków do pielęgnacji skóry. Niedawno zaczęłam używać produktów z serii Anew Platinum marki Avon i byłam mile zaskoczona efektami. Skóra stała się bardziej elastyczna, a drobne zmarszczki uległy wyraźnej redukcji. Szczególnie lubię krem na dzień z filtrem SPF 25 - dobrze nawilża i chroni skórę. Znalazłam te produkty w katalog Avon, wygodnie jest przeglądać aktualne oferty i zamawiać online. Polecam spróbować!
Napisano: 2025-04-17 13:06:22
Ciekawe, jak zmieniają się potrzeby skóry wraz z wiekiem. Zauważyłam, że moja mama zaczęła zwracać większą uwagę na pielęgnację skóry po ukończeniu 50. roku życia. Zaczęła używać bogatszych kremów i serum, a jej skóra wygląda lepiej niż wcześniej. Wygląda na to, że odpowiednia pielęgnacja naprawdę może wiele zmienić.