Wnętrze Twojego domu począwszy od kolorów ścian, tapet, przez meble kuchenne, wyposażenie salonu aż po sprzęt audio-video i czajnik w kuchni.
Pralka
0
Napisano: 2016-06-09 09:43:29
Czy macie doświadczenia z pralką samsunga eco bubble? kjakie jest wasze zdanie na jej temat?
Napisano: 2016-06-09 16:29:05
pod koniec marca tego roku kupilam wlasnie takowa pralke , wiem dwa miesiace to nie dlugi czas uzytkowania ale poki co polecam wszystkim. moja ma 8 kg wsadu, miesci sie naprawde duzo, przy dwojce malych dzieci jest to super rozwiazanie. piore duzo, zdarza sie ze 2-3 razy dziennie i poki co jestem zadowolona. pralka jest dosyc cicha, super odwirowuje wode z ubran, 1200 obrotow jest super. fajnie odpiera plamy z ubran, zuzywam duzo mniej proszkow i deterentow niz jak uzytkowalam pralke whirpoola czy electroluxa. jak narazie pralka nie zawodzi, mam nadzieje ze szybko nie zawiedzie :)
domwrododendronach6wn
Wpisy na blogu: 55
Tematy: 0
Wpisy na blogu: 55
Tematy: 0
Napisano: 2016-09-01 10:18:16
Również mam bardzo dobre zdanie o tej pralce. Zużywa znacznie mniej środków piorących a przy tym bardzo dobrze dopiera wszelkie plamy. Działa dosyć cicho ogólnie same zalety. Jak na razie jestem z niej bardzo zadowolona i mam nadzieje ze mi niczym nie podpadnie :)
Napisano: 2016-09-14 14:18:14
Ja osobiście używam bosha i jestem mega zadowolona. Mam te pralkę już kilka lat :)
Napisano: 2017-04-21 12:05:59
Ja tez mam pralkę bosha, ale bardzo stary model. Jestem bardzo zadowolona, bo mimo, że ma już wiele lat działa bez zarzutu. Ostatnio mieliśmy tylko mały problem, bo jakaś uszczelka w niej poszła i okazało się, że na rynku nie ma takich uszczelek, bo już ich nie robią. Jednak nie chciałam kupować nowej pralki, bo uważam, że te dawne sprzęty są trwalsze. Tak więc zamówiliśmy uszczelkę w: http://www.gumopolis.com.pl/ bo można u nich zamówić uszczelki na indywidualne zamówienie. tak więc nasza pralka chodzi dalej i myślę, że jeszcze długo będzie nam służyć.
Napisano: 2017-04-23 21:06:30
Tak, mam tą pralkę jest ok nie miałem z nią problemów
Napisano: 2017-08-29 10:12:13
Ja niestety nie miałam, póki co od lat służy mi pralka Indesit