Wnętrze Twojego domu począwszy od kolorów ścian, tapet, przez meble kuchenne, wyposażenie salonu aż po sprzęt audio-video i czajnik w kuchni.
Nowoczesne meble w promocyjnych cenach + darmowa dostawa!
0
Napisano: 2018-05-25 11:52:51
Serdecznie zapraszamy wszystkich inwestorów z portalu Moja Budowa do zapoznania się z naszą ofertą specjalną na meble pokojowe. Dlaczego warto? Przede wszystkim dlatego, że nasze kolekcje mebli to nie tylko stylowy design, ale przede wszystkim wysoka jakość i solidność wykonania. Oferujemy nowoczesne meblościanki, funkcjonalne komody, praktyczne szafki pod telewizor. Każde zamówienie w naszym sklepie (również meble z oferty specjalnej) obejmuje DARMOWA DOSTAWA! Sprawdźcie koniecznie: https://www.aaaameble.pl/oferta-specjalna
aaaa-meble
Wpisy na blogu: 137
Tematy: 3
Wpisy na blogu: 137
Tematy: 3
Napisano: 2018-06-12 13:56:02
Kupiłem w waszym sklepie meblościankę dla rodziców do pokoju gościnnego, zależało mi przede wszystkim na niskiej cenie (za komplet zapłaciłem ok 1800 zł) i powiem szczerze, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła jakość mebli - naprawdę solidnie wykonane, żadnych problemów przy skręcaniu, wszystkie elementy się zgadzały, widać że są dobrej jakości. Jak za taką cenę - naprawdę rewelacja. No i duży plus za darmową wysyłkę.
Napisano: 2020-02-13 11:16:32
A czy z takimi ofertami to przypadkiem nie jest tak, że darmowa dostawa jest dopiero po zakupie za jakąś konkretną sumę?
Napisano: 2021-02-23 14:02:10
Ja zawsze kupuję na początku roku, bo wtedy są największe promocje. Podobno jeszcze w czerwcu się opłaca, ale ja nie zauważyłam wtedy większych zniżek w salonach meblowych.