Wnętrze Twojego domu począwszy od kolorów ścian, tapet, przez meble kuchenne, wyposażenie salonu aż po sprzęt audio-video i czajnik w kuchni.
Jak podchodziliście do zamawiania mebli na wymiar
0
Napisano: 2021-03-05 08:18:20
Jak podchodziliście do zamawiania mebli na wymiar w Warszawie i czy teraz dużo firm jeszcze działa. Jak wypadają terminy i sprawy ogólnie współpracy, jakbym mniej więcej w okresie świątecznym się dogadywał? Dajcie znać proszę.
Napisano: 2021-03-09 11:49:11
Bardzo czyste kuchnie robią, takie nowoczesne w Luvio. To warszawski, dość znany w niektórych kręgach producent. U siebie mam długi blat, wszystkie sprzęty odpowiednio zabudowane, przemyślany układ otwierania szafek. Tutaj dużo możliwości. Materiały właściwie, jakie chcesz. Oni Ci podpowiedzą, co się sprawdzi.
Napisano: 2024-07-25 11:06:58
Jeśli chodzi o zamawianie mebli na wymiar w Warszawie, to miałem bardzo dobre doświadczenia. Zamawiałem w firmie Artekon, gdzie zdecydowałem się na materiały ze sklejki 6mm (link https://artekon.pl/materialy-plytowe/sklejka/sklejka-6mm ). Meble składam sam, co jest super, bo mogę dostosować je do swoich potrzeb. Co do terminów, to mimo świątecznego okresu, udało nam się dogadać bez problemu. Firma była elastyczna, a obsługa bardzo pomocna. Plusy firmy? Świetna jakość materiałów, profesjonalizm i punktualność. Jeśli planujesz coś zamawiać, to Artekon naprawdę warto rozważyć.