Wnętrze Twojego domu począwszy od kolorów ścian, tapet, przez meble kuchenne, wyposażenie salonu aż po sprzęt audio-video i czajnik w kuchni.
Jaki zestaw podtynkowy wc
0
Napisano: 2022-05-25 13:30:50
Wc zestaw podtynkowy. Grohe czy Cersanit? A może jeszcze inną firmę polecicie? I czy miska z kołnierzem czy bez? Jakie są Wasze opinie?
Napisano: 2022-05-25 14:02:36
Wybierz sobie przycisk najpierw:) potem do stelazy pasuje tylko kilka przyciskow. My nie wiedzielismy, patrzylismy sama nie wiem na co no i mamy badziewny przycisk, szajs za 300zl plastikowy. Takze popatrzcie sobie na to zeby sensownie wygladalo i byl solidny. Same stelaze wiadomo tez trzeba sobie dobrac bo maja rozne funkcje. Ale obie firmy sa do siebie zblizone jakosciowo z tego co tu czytalam wiele razy. My mamy Geberit. I akurat ze stelażu jesteśmy zadowoleni.
Niedługo będziemy się przeprowadzali do nowego domu (kupiliśmy w stanie deweloperskim i włąśnie jesteśmy na etapie wykańczania). Tym razem wybierałam po przycisku i będę miała taki przycisk jaki mi się podoba.
Zestaw podtynkowy wc jak i całe inne wyposazenie łazienki kupujemy w Leroy Merlin. W sklepie można zlecić projekt łazienki, z czego jestem zadowolona bo nie wiedziałam sama jak się za to zabrac. A tak mam wszystko wyliczone co do jednej płytki.
Niedługo będziemy się przeprowadzali do nowego domu (kupiliśmy w stanie deweloperskim i włąśnie jesteśmy na etapie wykańczania). Tym razem wybierałam po przycisku i będę miała taki przycisk jaki mi się podoba.
Zestaw podtynkowy wc jak i całe inne wyposazenie łazienki kupujemy w Leroy Merlin. W sklepie można zlecić projekt łazienki, z czego jestem zadowolona bo nie wiedziałam sama jak się za to zabrac. A tak mam wszystko wyliczone co do jednej płytki.