Budowa stanu surowego. Ściany stropy, kominy. Główne materiały budowlane - pustaki, bloczki, ceramika. Ściany jedno czy wielowarstwowe?
Projekt domu OLIMPIA
0
Napisano: 2016-01-20 15:20:28
Witam serdecznie, jestem wlasnie w trakcie zalatwiania projektu i niestety osoba, ktora mi rysuje projekt mowi, ze jets problem, aby zrobic wejscie z polpietra nad garaz? czy jest to mozliwe, aby byl z tym problem? czy ktos z was kochani posiada moze taki rysunek, aby mu udowodnic, ze jednak da sie? Pozdrawiam
Napisano: 2016-02-11 13:53:01
Półpiętro czyli spocznik klatki schodowej jest na innej wysokości niż strop garażu ale prawdopodobnie nie chodzi tu o trudności których dla sprawnego kierownika budowy taka zmiana to fraszka ale o zapłatę za taką adaptację projektu.
Radzę zmianę architekta rysującego projekt lub powierzenia adaptacji zwykłemu kierownikowi budowy posiadającemu odpowiednie uprawnienia.
Radzę zmianę architekta rysującego projekt lub powierzenia adaptacji zwykłemu kierownikowi budowy posiadającemu odpowiednie uprawnienia.
Napisano: 2016-02-11 16:06:26
witam! my mamy nad garażem duzy pokój ok 36 m. wejście ze schodów.nad pokojem jest tez strych. z tego co pamiętam odniesiona była ścianka kolankowa ale nie wiem o ile cm.