Budowa stanu surowego. Ściany stropy, kominy. Główne materiały budowlane - pustaki, bloczki, ceramika. Ściany jedno czy wielowarstwowe?
WYKUSZ jaki zrobic ???
0
Napisano: 2016-05-15 20:31:10
Witam chciałam zapytac jaki zrobic wykusz murowany czy słupki lane??? ekipa chce zeby wogole nie robic tylko zostwaic dziure na okno jak myslicie jaki wykusz bedzie najlepszy dla nas a nie najprostszy dla ekipy budowlanej ???
Napisano: 2016-05-16 07:44:04
wykusz musi byc :) ja caly czas to powtarzam dla mojego meza ktory mowi ze niby po co :) dobrym rozwiazaniem moze byc wykusz caly zaszklony czyli nic nie murujecie a w miejsce wykuszu wstawiacie okno jedne wielkie . my tak wlasnie bedziemy mieli tylko ze raz: to przy wykuszu takim prostokatnym, przepraszam od razu za 'nie budowlane' nazewnictwo ale kompletnie sie na tym nie znam :) my mamy projekt dom w rododendronach 6 wn, tam jest jeden slupek ale my likwidujemy i wstawiamy calosc okno. dwa: trzeba liczyc sie na wstepie z duzym kosztem takieg okna, zeby zyc w swiadomosci:) ja malo na zawal nie padlam jak zobaczylam ceny ale czego sie nie robi dla marzen :) pozdrawiam
domwrododendronach6wn
Wpisy na blogu: 55
Tematy: 0
Wpisy na blogu: 55
Tematy: 0