Jak w temacie szukam poważnej ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego od zaraz o pow. 130 m2 w Grodzisku Maz pod Warszawą za rozsądne pieniądze- projekt Flora II.
Towar dostarczę sam.
Obecnie jest zrobiony stan zero.
Obecna ekipa nie odbiera telefonu :(.
Bardzo proszę o namiary jeśli macie zaufane ekipy, które wybudowały wasze wymarzone domy :), zainteresowanych proszę o kontakt 606449357 udzielę szczegółowych informacji.
Z góry baaaardzo dziękuję.
Budowa stanu surowego. Ściany stropy, kominy. Główne materiały budowlane - pustaki, bloczki, ceramika. Ściany jedno czy wielowarstwowe?
Szukam pilnie ekipy budowlanej do budowy domu-mazowieckie
Napisano: 2017-08-12 12:03:53
Standard. Nie odbierają telefonów. Przychodzą później na plac budowy niż powinni. Nic nie zrobisz. Jak jest sezon to wszyscy mają wzięcie.
aniabudujeoberona
Wpisy na blogu: 121
Tematy: 0
Wpisy na blogu: 121
Tematy: 0
Napisano: 2017-08-12 21:15:03
To niech mają sobie wzięcie, na zdrowie, ale można odebrać nie mam czasu zadzwoń za miesiąc. Dorośli ludzie tak robią.
Napisano: 2017-08-13 15:48:22
Byłem w podobnej sytuacji parę dni temu, umawiam się na rozpoczęcie budowy na telefon, zapewnienia że startujemy jak dam znać, kiedy dzwonię i pytam kiedy spotkamy się aby dograć i ruszać Pan szef mówi że jak mi pasuje to teraz może wejść w połowie września z samymi fundamentami a reszta później bo wygrał przetarg i nie ma czasu... ciężko było zadzwonić i powiedzieć - szukaj Pan kogoś sobie ja jestem zajęty... A wydawał się taki porządny... Dałem na Of...i ogłoszenie i się kilka osób odezwało, mam ekipę co zaczęła już ale 10.000 zł więcej mnie będzie to kosztowało...
Napisano: 2017-08-21 12:31:52
Moja ekipa (ITO Design) jest z Trójmiasta, ale mają jedną super realizację w Piasecznie nawet, więc może i do Ciebie będą mieli kogo wysłać. Niestety inaczej nie pomogę - tylko z tą firmą współpracowałem, a typowo z mazowieckiego nie znam zadnej.