Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
OKNOPLAST PIXEL
0
Napisano: 2016-06-17 11:12:11
Czy ktoś zamówił juz może okna Pixel Oknoplast?
Napisano: 2016-06-27 16:08:17
też chętnie poznam opinie na ten temat. Jeśli chodiz o design - strzał w dziesiątkę, będę szukał w zimie okien o takim kształcie. Ale co wazniejsze, interesują mnie duże przeszklenia, 230 na 240 fixy, licze że te okna będą ok
Napisano: 2020-05-08 10:34:13
Mam i polecam :) Design masz rację dubi strzał w 10! Nowoczesny i elegancki przy okazji. Myśleliśmy też nad Prolux ale jednak Pixel w wersji antracyt quartz to był nasz wybór. Wysoki poziom izolacyjności termicznej i akustycznej. Mamy pakiet 3 szyb.
Napisano: 2020-05-08 23:22:31
Ja również mam okna Oknoplastu Pixele PSK.Kolor antracyt bardzo ładnie wyglądają są szczelne i warte swej ceny.Okns mam już od ponad pół roku w domu. Jesteśmy z nich zadowoleni. Pięknie się prezentują na zewnątrz. Struktura antracytu nietypowa. Polecam.
Napisano: 2020-05-08 23:24:25
Ja również mam okna Oknoplastu Pixele PSK.Kolor antracyt bardzo ładnie wyglądają są szczelne i warte swej ceny.Okns mam już od ponad pół roku w domu. Jesteśmy z nich zadowoleni. Pięknie się prezentują na zewnątrz. Struktura antracytu nietypowa. Polecam.