Witam,
Postanowiliśmy wymienić stare drewniane i już nieszczelne okna na nowe. Jako, że mieszkamy w Poznaniu chciałem zapytać czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Domega? Słyszałem kilka dobrych opinii na ich temat, jednak wolałbym się upewnić. Z góry dzięki za każdą pomoc :)
Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
Okna do całego domu - firma Domega
Napisano: 2017-11-06 16:45:49
Myślę, że duzo lepiej wyjdziesz na tym jeżeli skorzystasz z porad dobrych fachowców właśnie z zakresu okien. Ja na własną rękę nie mogłem nic kompletnie odpowiedniego znaleźć, dlatego postanowiłem wybrać się do firmy Domega w Poznaniu, która zajmuje się właśnie sprzedażą okien topowych krajowych producentów. Wyróżnia ich przede wszystkim świetnie wykwalifkowana obsługa, która jak sam się może przekonasz potrafi bardzo pomóc w podjęciu osatecznej decyzji :)
Napisano: 2017-11-10 09:49:02
Jak najbardziej zgodzę się z bomber89 co do wyboru firmy Domega. To najlepsi fachowcy na jakich mogliśmy liczyć w Poznaniu. Chętni do pomocy, bez żadnego naciągania. Do tego terminowa realizacja z dobrymi cenami za montaż oraz okna PCV OknoPlast.
Napisano: 2017-11-28 08:57:58
Racja, jeżeli chodzi o wsparcie przy wyborze odpowiedniego rozwiązania oraz dobre ceny to firma Domega jest właściwym wyborem. Odpowiednio wykwalifikowana obsługa i profesjonalnie wykonany montaż przez ich ekipę monterską. Dobrze mi się z nimi współpracowało, polecam :)
Napisano: 2017-11-29 10:21:17
W takim razie ogromne dzięki za pomoc :) Potwierdziły się moje przypuszczenia, wiec w tym tygodniu będę musiał umówić się z nimi na spotkanie. Zobaczymy co ciekawego są w stanie mi zaproponować. Pozdrawiam :)
Napisano: 2020-05-13 13:46:17
Domega ma fajną ofertę, mój znajomy tam zamawiał. My poszliśmy do salonu MAGNAT, ponieważ mamy od domu rzut beretem. Zarówno my jak i znajomy zamówiliśmy te same okna z Oknoplastu i obydwoje jesteśmy zadowoleni z obsługi w tych salonach, dlatego ciężko mi określić i polecić, który salon bardzo zasługuje na rekomendację. Zależy, gdzie macie bliżej :) Ja ze swojej strony mogę zarekomendować okna z Oknoplastu bo na prawdę świetna jakość wykonania i izolacyjność na najlepszym poziomie.