Cześć,
Chciałem zapytać Was, gdzie w Poznaniu znajdę salon posiadający w ofercie rolety zewnętrzne oraz który zająłby się ich montażem. Zależy mi przede wszystkim na dobrych produktach z odpowiednimi warunkami gwarancyjnymi i porządnie wykonanym montażu.
Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
Wybór rolet zewnętrznych - Poznań
Napisano: 2018-05-08 13:07:33
Dobre pytanie, bo sezon rozkręca się w pełni i coraz więcej osób szuka dobrych wykonawców ale również przystępnych ofert. Z tego co pamiętam to firma Domega ma w ofercie rolety zewnętrzne, aczkolwiek nie wiem jak to do końca wygląda ponieważ my współpracowaliśmy z nimi jedynie w zakresie wymiany i zakupu okien.
Napisano: 2018-05-11 11:44:15
My mamy rolety zewnętrzne i powiem Ci że moim zdaniem był to dobry wybór. W przypadku podróży wakacyjnych, czy wyjazdów służbowych mam dodatkowe zabezpieczenie przed włamaniami. A jeżeli tylko chcę odpocząć w ciągu dnia mogę je opuścić i spokojnie pospać, także u mnie bardzo często się przydają :) Jeżeli chodzi o odpowiednie ich dobranie no to my korzystaliśmy z usług firmy z Poznania, a mianowicie Domega. Zadbali o naprawdę dobrze wykwalifikowaną kadrę, która zna się na rzeczy i pomaga podejść do tego tematu w odpowiedni sposób. Nie było więc tutaj żadnego przypadku i wszystko poszło tak jak powinno.
Napisano: 2018-05-25 00:16:17
Słyszałem kilka dobrych opinii od osób z mojego doświadczenia odnośnie firmy Domega, aczkolwiek jeszcze nie było nam dane z nimi współpracować. W tym roku planujemy wymienić bramę garażową oraz drzwi zewnętrzne, także kto wie może jeszcze do nich zajrzymy :)
Napisano: 2018-05-28 13:42:25
Czyli na razie jednogłośnie piszecie, żebym postawił na firmę Domega. W takim razie dziś zajrzę wstępnie do nich na stronę z żoną i jak coś będzie nam odpowiadało to pewnie umówię się na spotkanie, aczkolwiek na razie tematu nie zamykam i może jakieś porady jeszcze się pojawią.
Napisano: 2018-06-11 09:06:00
Czyli jednak moja częściowa opinia na ich temat była słuszna :) Skoro z tego co widzę kilka osób z Poznania również postanowiło na nich postawić. Mam nadzieję, że wszystko dobrze Ci się uda i nie pożałujesz wyboru, pozdrawiam!
Napisano: 2018-07-30 09:27:40
No to trzymamy kciuki za sprawną i dobrze przeprowadzoną realizację. A jeżeli będziesz potrzebował jeszcze pomocy z naszej strony to pisz śmiało, postaramy się doradzić jak najlepiej umiemy :)
Napisano: 2018-09-24 11:24:02
Edytowano: 2018-09-24 11:25:34
ja to już sam nie wiem jakie wybrać tyle tego jhst
Napisano: 2019-04-12 09:30:03
Edytowano: 2019-04-12 09:31:06
Domega na Krauthofera https://domega.pl/rolety/ posiada bardzo dobrą i szeroką ofertę . Mają rolety zewnętrzne i wewnętrzne z wieloma przydatnymi rozwiązaniami. Jeśli chodzi o rolety zewnętrzne, to przede wszystkim wyróżnia je to, że zapewniają redukcję hałasu i ograniczają nadmierne nagrzewanie pomieszczeń w ciepłe dni, co świetnie sprawdza się w każdym domu.
Napisano: 2019-08-23 08:56:14
Drzwi kiedyś wyjątkowo dobre balkonowe brałem z OknoPlusa, a później przypomniało mi się o nich przy wymianie okien. W Poznaniu jest salon z katalogiem tego producenta. Dobre uszczelnienie w oknach, zero strat energii. Do tego okna znacznie prostsze w pielęgnacji. Lepiej zaprojektowane na pewno od moich starszych PCV. Zupełnie inna bajka.
Napisano: 2019-10-17 13:34:49
Rolety i okna tylko Krispol. Firma to Technika Okienna Robert Mazurek, 62-025 Kostrzyn, działają na terenie wielkopolski i nie tylko. Polecam