Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
Drzwi wejściowe do domu i do kotłowni
0
Napisano: 2022-11-17 12:31:31
Jakiej firmy drzwi wejściowe główne i do kotłowni? Może jakieś zdjęcia jakie macie firma i cena ?:)
Napisano: 2022-11-17 12:46:22
Do kotłowni też wypada stosunkowo ciepłe. Jeśli budżet nie jest za wysoki, to najlepiej wybrać się do marketu i tam poszukać drzwi. Ogólnie nie ma sensu sugerować się jedynie firmą, dobrze jset zwracać uwagę na parametry danych drzwi, jakosć wykonania, materiał ( od siebie polecam raczej stalowe niz drewniane, szczeólnie jeśli drzwi narażone są na słońce - drewniane mogą przez to tracić kolor jak również zmieniać kształt w przebiegu lat)
My mamy u siebie drzwi wejściowe do domu kupione w Leroy Merlin i mogę polecić, w sklepie obecnie mają wiele modeli.Również z działu premium.
Znajomy, który na co dzień montuje drzwi nam je polecił.
My mamy u siebie drzwi wejściowe do domu kupione w Leroy Merlin i mogę polecić, w sklepie obecnie mają wiele modeli.Również z działu premium.
Znajomy, który na co dzień montuje drzwi nam je polecił.
Napisano: 2024-04-23 17:28:03
Ja mam drzwi wejściowe do domu solidne aluminiowe z Aluhaus i polecam serdecznie. Natomiast drzwi do kotłowni chciałem oszczędzić i zamówiłem w markecie budowlanych. Jakość średnia. Pewnie wymienię za niedługo. Mogłem od razu zamówić drugie najzwyklejsze w Aluhaus.