Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
Oknoplus - solidna firma?
0
Napisano: 2014-09-23 12:31:25
Macie doświadczenia z firmą OKNOPLUS? Zastanawiam się nad zakupem okien tej firmy, ale zanim podejmę decyzję, chciałabym poznać Wasze opinie na jej temat. Interesuje mnie solidność wykonania samych okien jak i ich montażu.Piszcie, a ja będę wnikliwie czytać:)
Napisano: 2014-09-24 08:12:58
U nas Oknoplus montował okna:) Jest to jedna z wiodących marek na rynku. U nas nie było żadnych problemów zarówno z oknami jak i z montażem:) Okien jeszcze nie użytkujemy na co dzień więc więcej się nie wypowiem:)
Napisano: 2014-09-24 09:40:51
OknoPlus - nie znam osoby niezadowolonej z okien z tej firmy. My również mamy okna z OknoPlus - NorskStil. W domu jeszcze nie mieszkamy, ale wiem, że te okna są znakomitym wyborem. Jesteśmy zadowoleni z obsługi oraz montażu - profesjonalne podejście do sprawy pod każdym względem.
Napisano: 2014-09-29 10:07:01
My zamontowaliśmy okna firmy Oknoplus i jesteśmy zadowoleni, wykonane są ładnie wyglądają bardzo estetycznie. A jeśli chodzi o producenta to w mojej ocenie są bardzo profesjonalną firmą nastawioną pozytywnie do klienta.
Napisano: 2015-05-22 12:31:07
A ja was zaskoczę bo sprzedaje okna EUROCOLORU a firmę OKNOPLUS bardzo cenię .
Napisano: 2015-06-28 16:05:33
My również zamówiliśmy okna Oknoplusa Norkstil obustronny antracyt, okna trzyszybowe. Mam nadzieję, że nie pożałujemy decyzji. Pozdrawiam.
Napisano: 2015-09-17 11:18:47
ja bardziej jestem przekonany to DMD, dobra firma, produkcja okien w woj. podlaskim, montaż i serwis od firmy oczywiście, gwarancja na okna 5 lat. Bardzo porządne okna i również drzwi, jak byście wybierali nowe okna to kupujcie na profilu Kommerling
Napisano: 2018-05-15 08:59:37
Wiem, że w Radomsku dobre okna sprzedają na Krasickiego, mają polskiego producenta Okno Plus tutaj. Mój brat u nich przed zimą jeszcze zamawiał PCV i rzeczywiście jak się u niego jest w domu to czuć tę ciszę, jak zamyka okno to nagle jakby człowiek do innego wymiaru przeszedł, jest jak makiem zasiał.
Napisano: 2018-05-29 12:59:48
Jeśli chodzi o województwo łódzkie, znam też firmę Mielczarek, produkują bardzo dobrej jakości okna PCV na systemach Schuco, jako nieliczni stosują tzw. niski próg w drzwiach przesuwnych i dają możliwość stosowania szyb niestandardowych. Dodam, że byłem miło zaskoczony montażem okien i drzwi przesuwnych – robią wszystko dokładnie, bez zbędnego bałaganu i cierpliwie odpowiadają na pytania.
Napisano: 2018-09-13 11:55:12
Niedawno załatwiałem nam do domu plastiki na Krasickiego u pana Rafała w Okno Partner i mogę polecić ten punkt. Wziąłem dokładnie polskie okna OknoPlus, bardzo dobre parametry techniczne, jeśli chodzi o współczynnik przenikania ciepła to mają jedną z lepszych wartości na rynku, warto sobie sprawdzić i porównać.
Napisano: 2018-09-26 11:12:01
Ja polecam również oknoplus bardzo dobrej jakości okna mają
Napisano: 2018-11-02 10:49:05
Polecam okna firmy Oknoplus. Bardzo dobra jakość ;)