Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
Okna Pagen
1
Napisano: 2015-02-18 23:12:51
Witam. Zastanawiam się nad oknami firmy Pagen. Czy ktoś może ma te okna i mógłby powiedzieć coś więcej na ich temat? POZDRAWIAM
Napisano: 2015-02-19 12:07:49
Witam
Znajomi mają okna tej firmy, chwalą sobie, cena bardzo przystępna, para sie nie skrapla na szybach. Polecali.
Znajomi mają okna tej firmy, chwalą sobie, cena bardzo przystępna, para sie nie skrapla na szybach. Polecali.
Napisano: 2015-02-20 23:41:22
Dziękuję za odpowiedź:) Pozdrawiam
Napisano: 2015-02-21 17:12:13
Szukając okien też zdecydowałem się na pagena
pagen miał dobry stosunek ceny do jakośći, ładnie się prezentował w ich salonie
montaż mam za dwa miesiące wtedy zobacze co to takiego
pagen miał dobry stosunek ceny do jakośći, ładnie się prezentował w ich salonie
montaż mam za dwa miesiące wtedy zobacze co to takiego
Napisano: 2015-03-17 16:05:12
Edytowano: 2015-03-18 23:08:39
Ja również zdecydowałem się na pagena a to ze względu na to iz został mi polecony przy kompleksowa budowa energooszczędnych domów. Ponoć są do tego typu budowy bardzo dobre. No i wspomniany wczesniej przez kolege wyżej dobry stosunek ceny do jakości. Jak przywioza i zamontują to zobaczymy co to takiego :)
Napisano: 2015-12-09 13:22:39
Właśnie wczoraj kupiłem od Pagen okna na cały dom, zależało mi na bardzo dobrym współczynniku przenikania w porównaniu do innych wyszło całkiem tanio jak za salamandra-bluevolution. Chciałem veke ale popytalem budowlancow i ponoc z 3 szybami nie jest to dobre rozwiazanie. pagen podal mi miejsce zwojej realizacji pojechalem pogadalem z wlasciclelem, poza peknietą szybą którą dopiero po 2 tygodniach wymienili nie mial zastrzezen. Montaz w lutym mieli promocje zimowa a nie zalezalo mi na czasie, zobacze po zamontowaniu.
Napisano: 2015-12-29 14:31:32
Edytowano: 2015-12-29 14:31:50
A [url]http://oknoplast.com.pl/okna/[/url] kupował ktos?
Napisano: 2017-06-13 18:07:59
Witam,
Temat trochę stary, ale czy mógłby się ktoś podzielić opinią na temat firmy i produktu po latach użytkowania?
Jestem na etapie wyboru okien i chciałbym poznać opinię na temat PAGEN. Mają całkiem przystępne ceny w ofercie dla mnie, więc się zastanawiam.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Temat trochę stary, ale czy mógłby się ktoś podzielić opinią na temat firmy i produktu po latach użytkowania?
Jestem na etapie wyboru okien i chciałbym poznać opinię na temat PAGEN. Mają całkiem przystępne ceny w ofercie dla mnie, więc się zastanawiam.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Napisano: 2018-07-23 14:33:05
Czy jest tutaj ktoś, kto ma zamontowane okna duoport PAS (okno odstawne przesuwne) z Pagenu na okuciach Winkhaus? Mamy z nimi problem i nie wiem czy wymiana części i regulacja wystarczą do poprawnego użytkowania. Czy jest tu ktoś kto wie jak się sprawują przez dłuższy czas?
Napisano: 2019-03-27 10:52:11
Odradzam okna jak i samą firmę w ogóle. Okna są bardzo marnej jakości, jakby jakiś trzeci gatunek... Firma nie potrafi montować, serwis jest żaden, reklamacji nie uznają. Mam od nich okna w całym domu w tym jedno bardzo duże i to największy z błędów popełnionych przy tej budowie - wybór firmy Pagen i ich okien.