Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Jakie oświetlenie?
0
Napisano: 2016-02-01 14:49:23
Przymierzam się do zmiany oświetlenia w salonie i znajomy polecił mi takie lampy włoskie http://homelight.pl/producenci.html podobno są bardzo dobre jakościowo, tylko, że ja nie wiem, czy warte swojej ceny. No bo ok, mają niepowtarzalny wygląd i już wiem że takich tutaj nie kupię, ale z drugiej strony trochę się martwię, że wcale nie będą takie dobre. Macie na ten temat jakieś opinie?
Napisano: 2016-03-09 13:57:06
Ja w swoim mieszkaniu we Wrocku miałam z tej firmy dwie lampeczki Astro. Generalnie nic nie mam im do zarzucenia. Jedyne co to jedna mi ciągle migała, ale przypuszczam, że była to wina kolesia, który mi je montował.
Jedyne co powiem to że za taką cenę spokojnie kupisz takiej samej jakości tyle, że dwie sztuki więcej ;) bo z cenami troszkę kogoś poniosło :)
Jedyne co powiem to że za taką cenę spokojnie kupisz takiej samej jakości tyle, że dwie sztuki więcej ;) bo z cenami troszkę kogoś poniosło :)
Napisano: 2017-02-02 23:32:21
Wszystko zależy od aranżacji pomieszczenia. Ja zamontowałem kilka lamp typu spottuba, które wyglądają bardzo atrakcyjnie. Projektant zabudowy kuchennej który u mnie robił pomiary przyglądał im się dość długo, po czym stwierdził: "Aleś pan wybulił na te oświetlenie!", na co ja mu odpowiedziałem: "Nooo, całe 27 złotych za sztukę w Castoramie". Projektant zapisał w notesie: "W drodze do domu wstąpić do Castoramy".
Napisano: 2017-04-23 21:02:41
To zależy od sytuacji, my mamy podświetlany sufit oraz jedną lampą "puszczoną" przez całe pomieszczenie