Witam,
stoję przed wyborem pralki, ponieważ poprzednia amica uległa awarii i nie opłacalna jest już naprawa.
Pralka ma być przeznaczona dla 5 osobowej rodziny(brak małych dzieci, jeżeli ma to jakieś znaczenie), energooszczędna, bez zbędnych bajerów, najlepiej aby posiadała dodatkowy program płukanie w zimnej wodzie/niskiej temperaturze.
Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Jaka dobra pralka
Napisano: 2016-03-11 11:39:50
Nie ma w rodzinie małych dzieci ale przy tej ilości osób na pewno przydałaby się trochę większa pralka tak na minimum 7-8 kilogramów. Mogę polecić Ci modele Candy, na przykład w dobrej cenie jest Candy VITA G372TM/1-S . Jet to pralka ładowana od góry. Nie musisz się schylać aby naładować pranie, poza tym nie zajmuje dużo miejsca w łazience. Jest energoooszczędzna. Mam ten model w domu od jakiegoś czasu. Pralka ma klasę A +++. Jest to już nasza druga pralka tej marki i powiem Ci,że zupełnie się nie psują.
Napisano: 2016-03-14 12:06:57
to i ja sie podlacze do pytania, gdyz tez planuje zakup pralki. a z moich doswiadczen powiem tyle ze aktualnie mam w domu pralke firmy electrolux i powiem ze tez nic sie nie psuje, ladowana od gory zajmuje malo miejsca, nie pamietam dokladnego modelu musialabym isc sprawdzic :) a wczesniej mielismy pralke whirpool i psula sie od samego poczatku. jak byla na gwarancji to jeszcze ok a pozniej trzeba bylo za wszystko placic. a na koniec nam tak siadla ze sie nie oplacalo naprawiac.
domwrododendronach6wn
Wpisy na blogu: 55
Tematy: 0
Wpisy na blogu: 55
Tematy: 0
Napisano: 2016-03-14 19:58:15
Polecam Aristona. Już druga w domu. Poprzednia przepracowała 8 lat. Cena 1100 z dostawą, wcześniej obejrzana w realu. 7 kg i obowiązkowo super silent. Prawie nie słychać jak pracuje.
Napisano: 2016-03-16 10:37:20
jeśli pralka to tylko BOSCH, prosta w obsłudze, duży wybór, porostu sprawdzona i dobra :)
Napisano: 2016-06-27 10:09:30
My również uzywamy boscha :) naprawde świetn pralka :) druga moja tej marki i do tej pory żadna mnie nie zawiodła :) z i w rozsądnej cenie je zakupiłam :)
Napisano: 2016-09-01 12:15:24
Ja z czystym sumieniam polecm pralkę samsung eko bubble. działa dośc cicho, dopiera bardzo dobrze a przy tym zużywa znacznie mniej środków piorących od innych. Polecam :)
Napisano: 2016-10-27 17:03:18
a jaka kwota tej pralki? Ja polecam takie zakupy robić na avans.pl bardzo fajny sklep z AGD i bardzo profesjonalny. Mają dużo promocji i propozycji, bo mają ogromny asortyment i wiele kategorii produktów. Dostawa bardzo szybka i sprzęt dojeżdza super zapakowany, zero usterek.
Napisano: 2017-02-02 23:03:12
Chciałem być pierwszy ale już mnie dwoje poprzedników wyprzedziło. Bosch Bosch Bosch!!!!
Ja mam model VarioPerfect Serie 6 A+++. Prosta w obsłudze i nienagannie się sprawuje. Można by rzec - niemiecka jakość.
Ja mam model VarioPerfect Serie 6 A+++. Prosta w obsłudze i nienagannie się sprawuje. Można by rzec - niemiecka jakość.