Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Salon meblowy w Krakowie - znacie jakiś dobry?
0
Napisano: 2016-03-23 14:57:08
Szukam jakichś fajnych mebli, trochę bardziej wyrafinowych niż te z Ikei ;). No i tak, zależy mi przede wszystkim na sklepach meblowych z okolic Krakowa, bo zamawianie przez internet nie za bardzo do mnie przemawia. Chciałabym sobie zobaczyć wszystko na żywo zanim to kupię. Polecicie coś? Mile widziana strona internetowa, na które można sobie obadac oferte
Napisano: 2016-03-24 11:07:37
A szukasz mebli do calego mieszkania czy do jakiegos konkretnego pokoju?
Napisano: 2016-03-25 10:03:53
Generalnie do salonu, ale w sumie obejrzałbym też jakieś propozycje do kuchni i sypialni, czyli najlepiej tak kompleksowo :)
Napisano: 2016-03-29 09:34:15
hm, na myśl przychodzi mi http://www.sfmeble.pl/. siedzibę mają pod krakowem, konkretnie na drodze z warszawy do kraka w węgrzycach
Napisano: 2016-06-17 15:16:42
A kupowałaś tam coś? Jak wygląda kwestia ewentualnej dostawy itp? Chciałam zamawiać łóżko ale sama go sobie nie dostarczę do domu a nie chcę znowu płacić za to fortuny
Napisano: 2016-06-17 15:38:49
dostawa z tego co widzę jest darmowa, obojętnie jakie i ile produktów kupujesz. chyba tylko za wniesienie na górę jakichś większych mebli trzeba sobie dopłacić. teraz mają tam w sumie całkiem fajną promocjęz okazji mistrzostw europy więc możesz sobie sprawdzić na stronie czy da się na tym jakoś zaoszczędzić