Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Sprzęt do zabudowy - gdzie najkorzystniej kupić
0
Napisano: 2016-09-15 07:50:21
Czy polecicie jakiś sklep internetowy lub stacjonarny, który sprzedaje sprzęt do zabudowy na raty, najlepiej 0%? Byłabym wdzięczna również za doradzenie mi w temacie wyboru najlepszych, waszym zdaniem marek.
Napisano: 2016-10-11 17:12:38
Tutaj mogę doradzić, aby po prostu pytać w każdym sklepie, czy to internetowym, czy stacjonarnym, bo często można kupić sprzęt agd do zabudowy taniej, tym bardziej w okresie jesieni czy w grudniu kiedy mamy święta i szereg ciekawych rabatów. Może sprecyzuj czego dokładnie szukasz, czy chodzi o kuchenkę, lodówkę ?
Napisano: 2016-10-27 17:09:36
jak urządzałem dom, najwięcej rzeczy właśnie pod zabudowę kupowałem online na avans.pl, powiem Ci zadowolony byłem bo i towar zgodny, szybka dostawa, w idealnym stanie. Także mogę ich polecić z czystym sumieniem. No i ceny mają bardzo przyzwoite.
Napisano: 2017-02-02 22:56:25
Nasz sprzęt kupiliśmy w MediaMarkt, ceny negocjowaliśmy i wyszło taniej. Jeśli chodzi o markę to chcieliśmy Boscha ale ceny były trochę "nie ten tego". Skończyło się na Samsungu - lodówka, piekarnik i mikrofala (bo mam do firmy zaufanie), Whirlpool - płyta indukcyjna (model który miał masę pozytywnych komentarzy), HotPoint-Ariston - zmywarka (poprzednia nasza zmywarka to też ta marka i spisywała się nienagannie) i Beko - okap kominowy (z urządzeń o stylistyce podobnej do reszty sprzętów miał najbardziej przystępną cenę). A Boscha też kupiliśmy - pralkę.
Trochę taki misz-masz ale najważniejsze, żeby najlepiej z jednej linii wzorniczej był piekarnik i mikrofalówka, bo zazwyczaj są umieszczone jedno na drugim w słupku. A reszta? Indukcja jak to indukcja, czarny prostokąt leżący na blacie, zmywarka jest zabudowana, a lodówka to taka wielka szafa, która i tak wizualnie stanowi odrębny element kuchni. Całość w zabudowie wygląda elegansio.
Trochę taki misz-masz ale najważniejsze, żeby najlepiej z jednej linii wzorniczej był piekarnik i mikrofalówka, bo zazwyczaj są umieszczone jedno na drugim w słupku. A reszta? Indukcja jak to indukcja, czarny prostokąt leżący na blacie, zmywarka jest zabudowana, a lodówka to taka wielka szafa, która i tak wizualnie stanowi odrębny element kuchni. Całość w zabudowie wygląda elegansio.