Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
meble na zamówienie
0
Napisano: 2016-11-26 17:54:29
Zastanawiam się nad meblami na zamówienie. Mam kontakt do firmy Lamix bo moi znajomi u nich robili i bardzo fajnie jest to wykonane. Czy wy w małej kuchni również macie na zamówienie meble, czy kupowane gotowe?
Napisano: 2016-12-08 10:44:46
u siebie mam na zamówienie, bo mam bardzo małą i nieustawną kuchnię i nie dało się w żaden sposób dopasować mebli dostępnych w sklepach. Wiadomo, że cena mebli na wymiar jest wyższa, ale jeśli nie ma się wyjścia, to niestety trzeba wydać pieniądze i już
Napisano: 2017-04-25 19:57:06
Edytowano: 2017-04-25 19:57:36
Wymyśliłem sobie , że chcę surowe i proste wnętrze. Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak trudno teraz znaleźć takie minimalistyczne drewniane meble! Zrobiłem ostatecznie na zamówienie w meble.aldo.pl . Najbardziej podobają mi się ich regały, ponieważ kiedy ustawiam na nich ksiażki wygląda to genialnie i dokładnie tak, jak chciałem
Napisano: 2017-04-30 17:46:21
My też zdecydowaliśmy się na zakup mebli robionych na wymiar. Na pewno koszta są nieco większe niż przy zakupie mebli już gotowych ale i jakość jest nieporównywalnie lepsza. Dodatkowo można skorzystać z opcji indywidualnego wyboru obrzeży meblowych http://www.schilsner.pl/. Moim zdaniem dzięki temu możemy stworzyć naprawdę oryginalne i indywidualne wnętrze.
Napisano: 2017-07-27 20:57:12
To prawda, że czasami koszt może być nieco wyższy, ale i tak mimo wszystko warto. chociażby dlatego, że takie meble są bardziej dopasowane do naszych potrzeb, a także do tego, jakie mamy wnętrze (nawet jeśli jest nietypowa i ma np. skosy). Jestem zwolenniczką mebli na wymiar jeśli chodzi o kuchnie i szafy. Wystarczy popatrzeć na ofertę np. Komandor AWIN w Krakowie - zajmują się szafami. Rewelacja. Nie tylko estetyczne, ale także bardzo praktyczne.
Napisano: 2019-08-23 21:19:47
Mi też sie wydaje, że warto zainwestować w meble na wymiar. Szczególnie do kuchni. Ja sobie bardzo chwale