Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Brodzik - wasze opinie
-1
Napisano: 2017-06-30 14:04:17
Witam wszystkich Bobów Budowniczych! Mam pytanie - małżowinka upatrzyła sobie brodzik o dokładnie ten http://www.lazienkaplus.pl/pl/brodzik-prostokatny-180-x-90-cm-huppe-easystep-215222055,413505,202,i.html - czy ktoś z Was ma taki model? Albo znajomi lub znajomi znajomych? Troszkę kosztuje, więc wolałbym poznać opinie na ten temat, a w sklepie ocen brak :( Nie ukrywam, że mi się podoba, ale fajnie byłoby poznać opinie innych. Generalnie nie musi być dokładnie ten model - może ktoś ma podobny, albo inny ale tego samego producenta. Warto tyle monet inwestować?
Napisano: 2017-06-30 14:39:09
Nie mam, ale wygląda rewelacyjnie!!!
Napisano: 2017-07-04 18:09:50
my mamy taki i - też mieliśmy obawy. Ale teraz nie żałujemy (co prawda dopiero od kilku miesięcy jest testowany, ale jest solidny no i - jak połowica piękniejsza twierdzi - bardzo łatwy w utrzymaniu w czystości). A ze szklaną zabudową i drzwiami łazienka wygląda naprawdę spoko ;)
Napisano: 2019-08-23 21:21:02
Fajnie wygląda, przede mną jeszcze druga łazienka i muszę rozważyć takie rozwiązanie :D Dzięki!