Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Wanna do łazienki
0
Napisano: 2018-10-03 17:24:32
Witajcie ! Zamierzam kupić sobie do łazienki wannę i zastanawiam się nad zwykła czy wolnostojącą , mam dużą przestronną łazienkę także sądzę że będzie się idealnie nadawała. Może mi poradzicie coś , jakie firmy są godne polecenia ? Wypatrzyłam sobie takie https://www.besco.eu/produkty/wanny-prostokatne/ jak Wam się podobają ?
Napisano: 2018-10-08 09:53:25
Edytowano: 2018-10-08 09:54:16
zdecydowanie wybrałbym wolno stojącą. jeśli masz na to miejsce w łazience, to naprawdę warto, widziałam u znajomych i super wyglądało
Napisano: 2018-10-08 20:18:56
Wejdź na stronę firmy Alimax. Mam zamiar kupić ich wannę wolnostojącą. Są w dobrej cenie no i polskiej produkcji. Wannę z tej firmy ma od dłuższego czasu blogerka z houseloves i bardzo ją poleca.
Napisano: 2018-12-06 19:31:48
To zależy ile przewidziałeś na ten zakup. Wolnostojąca jest droższa.
Napisano: 2019-02-17 21:21:42
Ale wolnostojąca wygląda ekstra :)
Napisano: 2019-02-19 13:56:19
Jeżeli masz dużą łazienkę, wanna wolnostojąca będzie idealnym rozwiązaniem! Jest znacznie ładniejsza, niż zwykłą wanną wciśniętą przy ścianie, a efekt jest powalający.
Napisano: 2019-02-20 11:19:53
Bardzo fajne, dobrze wykonane, proste w montażu i utrzymaniu czystości wanny ma firma Massi. Polska firma już sporo czasu na rynku. Można bez problemu dopasować wannę do wielkości pomieszczenia i ogólnie aranżacji. Mam, używam, jestem bardzo zadowolony
Napisano: 2019-07-30 12:34:53
Jeśli łazienkę masz dużą, to polecam wannę dużą, dwuosobową z hydromasażem. My mamy w kształcie serca. Jest na prawdę super :)
Napisano: 2019-08-23 21:11:39
A ja mam wannę narożną i bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie. Do tego mogę sobie rozsunąć kotarę, a dokładniej drzwiczki takie harmonijkowe i mogę wziąć prysznic. Super połączenie
Napisano: 2020-02-15 20:59:19
Edytowano: 2020-02-15 21:00:38
Jak juz jestesmy w temacie remontu lazienki to chce nawiazac do pewnego problemu z jakim spotyka sie wiele osob. Otoz chodzi o wybor odpowiednich materialow wykonczeniowych. Mam tutaj na mysli glownie ich jakosc bo czesto jest wybierane to co najtansze w lokalnym markecie. Jak jeszcze jest to w promocji to juz mozna szykowac sie na kolejny remont w krotkim czasie. Zrozumcie jedno, remont robi sie raz na dlugie lata wiec trzeba dobrze zastanowic sie czy nie lepiej troche doplacic i miec spokoj na dlugie lata. Jesli nie mamy pomyslu na dobor kolorow to z pomoca przychodza nam takie miejsca jak - https://www.paradyz.com/inspiracje/bogactwo-ornamentow-w-nowoczesnej-szaro-bezowej-lazience
Napisano: 2020-03-24 15:15:12
Lubię czytać informacje na temat najnowszych produktów oraz materiałów wykończeniowych do łazienek. Moim zdaniem to trzeba być obeznanym w temacie jeśli mówimy o stworzeniu łazienki naszych marzeń. Przede wszystkim powinna być ona jak najbardziej przestronna. Nawet małe pomieszczenia można optycznie powiększyć, stosując odpowiedni rozmiar płytek ceramicznych w stosunku do danej powierzchni. Najgorzej jest na małą ścianę dać kilka płytek wielkoformatowych, wygląda to dość słabo bo miałem okazję widzieć u znajomego. Poza tym w kwestii wyposażenia wiele się pozmieniało przez ostatnie lata. Na rynku pojawiły się wanny prostokątne będące połączeniem elegancji i funkcjonalości. Jeśli szukamy elementu jaki ma nadać wyjątkowości naszej łazienki to będzie to jeden z nich. Już chyba nie muszę wspominać o tym jak świetnym doświadczeniem jest wieczorna kąpiel przy relaksującej muzyce :)