Temat rzeka. Jakie tynki? Cementowo wapienne czy gipsowe? Gładź czy bez gładzi? Podłogi: panele czy deski? A może deski na legarach? Jakie płytki? Zalety i wady różnych parapetów - drewnianych, kamiennych, z tworzyw sztucznych.
Wyposażenie łazienki
0
Napisano: 2020-02-22 18:32:20
Przymierzam sie do remontu generalnego lazienki. Potrzebuje opinie na temat tego jak ja wyposazyc. Zastanawiam sie nad podwieszanym wc ale czy on bedzie wytrzymaly?
Napisano: 2020-02-24 22:20:09
Proponuję wszystko dokładnie przemyśleć na spokojnie. Nie ma nic gorszego jak pośpiech. Czasmi to widzę jak jestem na zakupach w jakimś większym markecie budowlanym. Przychodzą ludzie i bez namysłu biorą to co aktualnie jest w promocji. Za jakiś czas jest tylko zdziwienie, że jednak nie do końca wszystko jest na swoim miejscu. Zdajmy sobie sprawę z jednego faktu - w łazience spędzamy czas codziennie. Musi być odpowiednio zaaranżowana w kotekście doboru ładnych płytek oraz samej funkcjonalności. Właściwie to nie ma co się zastanawiać bo miska wisząca będzie lepszym rozwiązaniem. Nie przypominam sobie aby jakikolwiek z moich znajomych miał jeszcze zwykłe wc. O montaż nie masz się co martwić bo sam stelaż jest wzmacniany więc wytrzyma długie lata :)
Napisano: 2020-02-27 21:31:06
Będzie wytrzymały, o ile ci go ktoś dobrze zamontuje ;) co do pomysłu, to polecam sobie poprzeglądać inspiracje na Homebooku lub Insta, sam musisz zdecydować co ci się podoba.
Napisano: 2020-06-30 14:04:59
Świetny efekt dają elementy industrialne i loftowe w łazience. Nie zajmują dużo miejsca, a sprawiają, że pomieszczenie prezentuje się naprawdę świetnie. Sprawdź nasz poradnik, który dodaliśmy na bloga: https://loftowe-wnetrza.mojabudowa.pl/?id=263802
Napisano: 2020-11-30 07:28:44
Tez mi się strasznie podobają takie industrialne łazienki, niestety są dość ciemne, więc sprawdza się raczej w pomieszczeniach z oknem.