Planujemy budowę domu w przyszłym roku i szukamy powoli wykonawców.
Możecie polecić jakąś firmę zajmującą się sprzedażą i montażem pomp ciepła i wentylacji mechanicznych z rekuperacją?
Chętnie porównalibyśmy kilka ofert. Najlepiej z Dolnego Śląska.
wszelkie przemyślenia również mile widziane!
Pozdrawiamy :)
ja mam u siebie pompę Nateo 9kW, sprzedała mi i montowała energoterm.eu ale to było w zachodniopomorskim koło Szczecina. Teraz będzie przed nią trzeci sezon grzewczy:
- rachunki za ogrzewanie i ciepłą wodę niskie
- działa i chodzi bez zarzutu nawet przy -15 stopni
Możesz poszukać koło siebie firmy, która ma w sprzedaży ich pompy.
Pozdrawiam
http://abatronic.pl/pompy-ciepla/mitsubishi-zubadan
Witam jako Soltherm z Wrocławia instalujemy pompy ciepła gruntowe, powietrzne oraz hybrydowe. W tym miesiącu właśnie wykonujemy nowość firmy DAIKIN altherma wraz z kotłem kondensacyjnym, czyli hybrydę ciepła, która praktycznie nie ma limitu pracy temperatur. Montujemy duzo zwykłych pomp ciepła powietrznych firmy DAIKIN, ktore w naszym rejonie bardzo dobrze sie sprawdzają mozna dołączyć dodatkowe grzałki itp. Na silne mrozy. DAIKIN to jeden z najlepszych producentów klimatyzatorów i pomp ciepła, także polecamy tą firmę. Posiadamy autoryzację tej firmy na montaże oraz serwis urządzeń, a jako oficjalny dystrybutor od wielu lat posiadamy najniższe ceny w regionie. Budujemy cały system wraz z położeniem ogrzewania podłogowego, ktore najlepiej sie sprawdza przy ogrzewaniu niskotemperaturowym. http://www.soltherm.pl/oferta/pompy.html Pomożemy dobrać odpowiedni system do danego domu. Mintujemy także rekuperatory oraz całe układy wentylacyjne. Położyliśmy na 40 piętrach sky tower układy wentylacji co powinno byc wystarczającym dowodem naszych mozliwosci, posiadamy bardzo atrakcyjne ceny. W razie zainteresowania prosimy o kontakt.
My mamy Daikina Sky Air pompa powietrze powietrze o tyle fajna że w zimie grzeje a w lecie służy jako klimatyzacja. W całości instalacji mamy wpiętą centrale wentelacyjną z odzyskiem ciepła. Do grzania wody pompa ciepła użytkowej pompa Biawar. Całosc zakładała nam firma z Gliwic z której jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam
bardzo szybki montaż numer kontaktowy do pana Mariusza 504-154-055
Warto przejść się do firmy/producenta i od nich zaczerpnąć wszystkich informacji, bo na internecie trudno o fachowe porady, dokładne wyliczenia i szacowanie eksploatacji.
tel. Bartek +48 698-151-137