Witam,
możecie polecić kogoś z poznania? Właśnie kończę dom i chciałbym zainstalować system alarmowy. W necie wyszukałem sobie firmę electrosafe.pl - po pierwszych rozmowach wydali się naprawdę kompetentni. Oferta nie zabiła cenowo, ale może Wy mieliście z nimi kontakt?
Prąd w Twoim domu. Planowanie gniazdek elektrycznych (potem zawsze ich brakuje). TV: Telewizja satelitarna, anteny, okablowanie. Instalacje wideo - wideodomofon. MONITORING WIDEO - ile kamer? Jaki rejestrator? ALARM: instalacja czujek i systemu monitoringu.
System alarmowy Poznań
Napisano: 2014-06-29 12:30:25
Edytowano: 2014-06-29 12:34:09
Nie wiem gdzie się budujesz ale widocznie gdzieś na uboczu skoro jeszcze firmy ochroniarskie Cię nie zwęszyły.
U mnie jeszcze przy stanie surowym zamkniętym nakleili na drzwiach naklejkę swojej firmy a potem nie mogłem odgonić się od telefonów i proponowanej wyceny.
Jeśli twój dom jest na ukończeniu to niestety mniemam że na instalacje w ścianach jest już za późno i wszystkie czujki będą bezprzewodowe.
To niestety pociąga za sobą troszkę wyższe koszty.
www.securi.pl
Spróbuj skontaktować się z powyższą firmą lub poszukaj w GOOGLE-ach firm z Poznania.
Wizytę na budowie i wycenę wstępną robią za darmo.
U mnie jeszcze przy stanie surowym zamkniętym nakleili na drzwiach naklejkę swojej firmy a potem nie mogłem odgonić się od telefonów i proponowanej wyceny.
Jeśli twój dom jest na ukończeniu to niestety mniemam że na instalacje w ścianach jest już za późno i wszystkie czujki będą bezprzewodowe.
To niestety pociąga za sobą troszkę wyższe koszty.
www.securi.pl
Spróbuj skontaktować się z powyższą firmą lub poszukaj w GOOGLE-ach firm z Poznania.
Wizytę na budowie i wycenę wstępną robią za darmo.
Napisano: 2014-07-07 08:30:11
Jednak zdecudowałem się na ofertę firmy electrosafe:) Już są w trakcie realizacji, narazie jest ok.
Napisano: 2014-07-09 16:13:23
CO SĄDZICIE O CZUJKACH ZEW NA PODCZERWIEŃ?
Napisano: 2015-08-25 10:41:42
Edytowano: 2015-08-25 10:42:17
Polecam firmę www.elektryczneinstalacje.pl Może nie z Poznania, bo znajdują się w Warszawie, ale wszystko wykonują bardzo profesjonalnie i szybko.
Napisano: 2015-09-23 13:33:42
Edytowano: 2015-09-23 13:52:38
gora1 napisał:
U siebie mam zamontowane kamery z podczerwienią. Wszystko widać nawet w nocy. Czujki ruchu chyba też działają jakoś na podczerwień. Nie jestem specjalistką, więc mogę coś pomieszczać. Więcej informacji znajdziesz na stronie www.monitoring-lodz.pl
CO SĄDZICIE O CZUJKACH ZEW NA PODCZERWIEŃ?
U siebie mam zamontowane kamery z podczerwienią. Wszystko widać nawet w nocy. Czujki ruchu chyba też działają jakoś na podczerwień. Nie jestem specjalistką, więc mogę coś pomieszczać. Więcej informacji znajdziesz na stronie www.monitoring-lodz.pl
Napisano: 2015-09-23 20:03:00
na zewnątrz trzeba czujniki dualne ale najlepsze rozwiązanie na zewnątrz to aktywne bariery podczerwieni
Napisano: 2015-09-25 19:10:21
gold88 napisał:
Dobrze, że są ludzie, którzy się w tym orientują :)
na zewnątrz trzeba czujniki dualne ale najlepsze rozwiązanie na zewnątrz to aktywne bariery podczerwieni
Dobrze, że są ludzie, którzy się w tym orientują :)
Napisano: 2015-12-01 20:18:47
Edytowano: 2015-12-01 20:20:28
Nie tylko w rejonach Częstochowy dość znana jest firma eAlarmy https://ealarmy.com.pl/ więc śmiało podpytaj o ich zdanie w kwestiach systemów alarmowych czy monitoringu i inteligentnych rozwiązań. Znajdą instalacje idealnie dopasowane do Twoich potrzeb.
Napisano: 2015-12-30 16:08:32
Znakomitymi opiniami cieszy się firma DeltaVideo (to ich strona - http://deltavideo.pl/) - z tym, że oni są z Warszawy i głównie tam działają. No chyba, że to jakieś duże zlecenia ma być to na pewno się z nimi dogadasz.