Wszystkie tematy dotyczące stolarki. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne, okna fasadowe, okna dachowe, drzwi garażowe. Jakie wybrać? Gdzie kupić?
OKNOPLAST CZY DRUTEX
Napisano: 2022-02-21 10:50:13
Rolety zewnętrzne świetnie się sprawdzają i stanowią tez spore wygłuszenie o czym mogłam się o przekonać podczas ostatnich silnych wiatrów. Rolety Oknoplastu Sol Evolution miałam montowane całkiem niedawno, a wybrałam je z oferty Sampre czyli firmie, która wcześniej montowała mi okna i drzwi.
Napisano: 2022-04-04 19:42:52
Rolety Oknoplastu Sol Evolution to już taka górna półka. Oglądałem je też w Sampre i dowiedziałem się, że idealnie pasują do tradycyjnych zabudowań jak i domów pasywnych. Myślę też o tej inwestycji bo uważam, że warto o to zadbać by w domu było znacznie cieplej i bezpieczniej.
Napisano: 2022-05-02 18:05:32
alinoz napisał:
Tak, rolety to fajna oferta z górnej półki. Jeżeli rozważasz ich zakup to wiedz, że cię nie rozczarują swymi walorami użytkowymi.
Rolety Oknoplastu Sol Evolution to już taka górna półka. Oglądałem je też w Sampre i dowiedziałem się, że idealnie pasują do tradycyjnych zabudowań jak i domów pasywnych. Myślę też o tej inwestycji bo uważam, że warto o to zadbać by w domu było znacznie cieplej i bezpieczniej.
Tak, rolety to fajna oferta z górnej półki. Jeżeli rozważasz ich zakup to wiedz, że cię nie rozczarują swymi walorami użytkowymi.
Napisano: 2022-05-22 20:22:31
Tu nie ma co dyskutować. Szczególnie jak ktoś ma okna po zachodniej stronie. Pamiętajmy, że większość wiatrów u nas jest właśnie od zachodu. Wiec warto sie przed nimi chronić. Latem, zimą. Po prostu rolety to komfort.
Napisano: 2024-04-23 17:25:17
Ja mam u siebie okna Pixel i mega jestem z nich zadowolony. Moja siostra z kolei ma winergetic premium i też chwali. Co nie wybierzesz myślę, że będzie ok. Polecam z ciepłym montażem, to robi robotę.
Napisano: 2024-07-08 12:52:50
https://oknabramyogrodzenia.pl/ - w celu złozenia zamówienia na okna i montażu polecam skontaktować się z nimi. Jest to doświadczona firma z Katowic.
U mnie dom z bala ale okna wybrałam PCV ze względu na niższe koszty również w utrzymaniu.
Zresztą polecam sobie poczytać o właściwościach.
U mnie dom z bala ale okna wybrałam PCV ze względu na niższe koszty również w utrzymaniu.
Zresztą polecam sobie poczytać o właściwościach.